Inspirerend T-shirt voor hikers

Nieuw: Regatta Fingal Technical T-shirt met UV-bescherming factor 40+

Het nieuwe Fingal Technical T-shirt van Regatta is ideaal voor actieve buitenmensen. Het is gemaakt van zacht en vochtafdrijvend polyester dat een UV-bescherming biedt van factor 40+. De T-shirts zijn verkrijgbaar voor dames en heren in frisse, zomerse kleuren. Sommige zijn voorzien van een inspirerende hikers-opdruk.

De Fingal van Regatta is een sportief T-shirt waarin je je comfortabel inspant onder warme omstandigheden. Het drijft vocht effectief weg van je lichaam en is sneldrogend. De snit zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Het model heeft een ronde halslijn en korte mouwen.

Informatie
Consumentenadviesprijs Regatta Fingal T-shirt € 19,95. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en Bol.com. Informatie: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl