Ideale wandelsokken voor avontuurlijke hikers

Donegal Socks uit Ierland zijn duurzaam, waterafstotend en sneldrogend

Goede wandelsokken vormen zich naar je voeten en houden je voethuid droog, zodat je geen last krijgt van huidirritaties en blaren. Zoals de wandelsokken van Donegal Socks uit Ierland. Ze zijn gemaakt van 80% natuurlijke wol en 20% polyamide, een optimale mix waardoor ze duurzaam, waterafstotend en sneldrogend zijn. Dit materiaal voorkomt wrijving tussen wandelschoen en voet en zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie. Kortom: Donegal Socks zijn de ideale sokken voor avontuurlijke wandelaars.

De kleurrijke sokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de noordwestkust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd. De kleuren zijn geïnspireerd op de ruige patronen van de Bluestack Mountains en de schilderachtige tinten van de wilde zee. De veelkleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

Quote Mark Quinn, bergbeklimmer
Mark Quinn, de jongste bergbeklimmer uit Ierland die ooit de top van de Mount Everest bereikte zegt het volgende over de wandelsokken:

‘Donegal Socks will be my only choice in future for trekking, climbing and reaching the summits of challenging mountains. I expect to be continually amazed and look forward to bringing them to the summit of the next 8,000m peak that I climb.’

Informatie
Donegal Socks zijn in Nederland en België verkrijgbaar in zestien kleuren en twee maatseries: 37-41 en 41-45. Winkeladviesprijs € 14,90 per paar. Donegal-Socks kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden). Ga voor meer informatie naar www.donegal-socks.nl.

Over Donegal Socks
Donegal-Socks is het merk van een derde generatie familiebedrijf uit Ierland, die op traditionele wijze wollen sokken vervaardigd van duurzame kwaliteit. Donegal-Socks is een begrip in Ierland en verovert nu ook Nederland en België.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DONEGAL SOCKS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl