Houd je bagage droog

Dare2b Ardus 30L Waterproof Backpack, voor citytrips, bergwandelingen en kanotochten

De Dare2b Ardus 30 L Waterproof Backpack is een waterdichte en compacte roll-top dagrugzak. Prima geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor citytrips, bergwandelingen in regen of kanotochten. Met deze rugzak weet je zeker dat je bagage droog aankomt op de plaats van bestemming.

De Ardus is ook nog eens heel betaalbaar. Het draagsysteem is voorzien van twee gewatteerde en goed ventilerende schouderbanden. Reflecterende details op tas en schouderriemen maken hem extra veilig bij slecht weer en in het donker. De rugzak is voorzien van een bevestigingslus voor een fietslamp. Door de combinatie van de roll-top sluiting en de gelaste naden blijft de inhoud van je rugzak onder alle weersomstandigheden droog.

Informatie
De Dare2b Ardus 30 L is verkrijgbaar bij sport- en outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 59,95. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Over Dare2b
Dare2b is een specialist in sportkleding en -accessoires op het gebeid van fietsen, klimmen, wintersport en outdoor. Dare2b maakt producten van hoge kwaliteit en maakt gebruikt van de nieuwste technologieën en materialen voor een optimale sportervaring.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DARE2B

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl