Hippe tassen voor diabetici

Nieuw: Sweet Collections, tassen voor diabetesbenodigdheden, by dR Amsterdam H.J. de Rooy Lederwaren

H.J. de Rooy Lederwaren introduceert met Sweet Collections mooie en eigentijds handtassen voor diabetici. Lederen tassen die gezien mogen worden en waarbij men niet denkt: wat heeft hij of zij nou bij zich. Elke handtas uit de collectie biedt voldoende ruimte voor diabetesbenodigdheden als prikpen, insuline spuit, dextro en teststrips. De tas is extra stevig wat een absolute must is aangezien je deze wel tien keer per dag gebruikt.

Als je de diagnose diabetes krijgt staat ineens heel je wereld op zijn kop. Als hippe tiener, jonge vrouw, moeder of stoere man zit je nu vast aan een heel ander soort leven. Een leven waarbij je diabetesspullen van groot belang zijn en je altijd alles bij de hand dient te hebben om te zorgen dat je je suikerspiegel zo goed mogelijk kunt regelen.

Diabetes Fonds
H.J. de Rooy Lederwaren maakt al ruim 70 jaar tassen en lederwaren en heeft voorbije jaren vaak de vraag gehad of ze een mooie collectie tassen kan ontwikkelen voor diabetici. Met een aantal ervaringsdeskundigen is nu een lijn ontwikkeld voor mannen en vrouwen, jong en oud. De tassen worden geproduceerd onder de merknaam dR Amsterdam, Sweet Collections.

De tassen zijn van hoogwaardige kwaliteit, modieus en praktisch in gebruik. H.J de Rooy is actiepartner van het Diabetes Fonds. Van ieder verkocht product uit de Sweet Collection doneert H.J. de Rooy 10% aan het Diabetes Fonds, waarmee belangrijk onderzoek naar de genezing en betere behandeling van diabetes wordt gefinancierd. Informatie: www.dramsterdam.nl/sweet-collections.

Informatie
Contactinformatie: H.J. de Rooy Lederwaren, tel: +31 416 332 798. Ga voor meer informatie naar www.dramsterdam.nl/sweet-collections. 
 

Over H.J. de Rooy Lederwaren
H.J. de Rooy Lederwaren is een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds de oprichting in 1947 is het bedrijf uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche. Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van de veelzijdige collectie. Daarmee creëren de designers van H.J. de Rooy keer op keer authentieke tassen en kleine lederwaren met een zeer trendy uitstraling voor jarenlang gebruik en plezier. Informatie: www.de-rooy.com.

ALLE PERSBERICHTEN VAN H.J. DE ROOY LEDERWAREN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl