Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Hip, hot en handig

Nieuw: Totepack No.2, schoudertas, handtas en rugzak ineen

De nieuwe Totepack No.2 van Fjällräven is een echte allemansvriend. Een tas die altijd van pas komt en iedereen wil hebben. De vormgeving is trefzeker en het gebruiksgemak veelzijdig: het is een handtas, schoudertas en rugzak ineen. Gemaakt van sterk G-1000 HeavyDuty, dat alleen maar mooier wordt naargelang de tas meer wordt gebruikt. De onderkant is van duurzaam naturelkleurig leer.

Deze multifunctionele tas van Fjällräven is perfect voor je portemonnee, extra trui, tablet en alle andere spullen die je graag de hele dag bij de hand wilt hebben. Het hoofdvak heeft een opening met rits en een klein binnenvak voor sleutels, portemonnee en andere spullen die je veilig wilt opbergen.

Ook aan de buitenkant zit een vak met rits, bovendien heeft de tas een sleutelhanger aan een stoffen riempje. De korte leren hengsels en lange schouderriemen kunnen zo worden aangepast dat je de tas als rugzak kunt dragen. Hip, hot en handig.

Informatie
Fjällräven Totepack No.2 is verkrijgbaar in de kleuren red, green, navy, black, dark garnet en sand, bij de outdoorspecialist en mode-, tassen- en lederwarenwinkels.

Advieswinkelprijs € 169,95. Tegelijkertijd wordt er ook een eenvoudigere uitvoering gelanceerd: Totepack No. 3, advieswinkelprijs € 84,95. Kijk voor meer informatie op www.fjallraven.nl.

Social media: Facebook.com/Fjallraven, Twitter.com/Fjallraven_Swe, Youtube.com/Fjallraven.

Over Fjällräven
Fjällräven is in 1960 opgericht in het ruige, Zweedse Örnsköldsvik door Åke Nordin. Åke was een zeer gepassioneerde zwerfsporter en altijd bezig met het verbeteren van zijn uitrusting. Sindsdien kleden vele boswachters, jagers, trekkers en vissers zich met de onverwoestbare en sneldrogende G-1000 stof die door Fjällräven werd ontwikkeld. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Functioneel, duurzaam, tijdloos en altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJÄLLRÄVEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl