Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Hiking & wellness in Tirol

Mooie wandelroutes plus indrukwekkende, nieuwe loopbrug Highline 179

Neem eens een Hiking-Wellness break bij Hotel Post in Lermoos en verken de uitdagende omgeving van dit betoverende stukje Tirol. Er zijn maar liefst 150 wandelroutes en 22 berghutten in het gebied rond de Zugspitze. Na elke wandeling kom je in het hotel tot rust in de luxe Wellness & Spa. Hier geniet je van heerlijk ontspannende massages, sauna’s en beauty treatments.

Een wandeling die niet mag ontbreken op je palmares is de Highline 179. Deze kabelhangbrug overspant het dal van de Fernpass op duizelingwekkende hoogte en verbindt de Ehrenberg Ruïne met Fort Claudia. De brug is 115 meter hoog en 406 meter lang. Heb je last van hoogtevrees dan kun je deze brug beter links laten liggen. Informatie vind je op Highline179.com.

150 wandelroutes rond Lermoos
Er zijn 150 wandelroutes rond het historische plaatsje Lermoos. Voor toeristen, maar ook voor gevorderden. Hotel Post heeft twee favorieten. De route naar de pittoreske Tuftl-Alm op 1496 meter boven de zeespiegel begint bij de viskwekerij in Lermoos, op de terugweg loop je door de feeërieke Kärletal vallei. De wandeling naar de Grubigalm en de Wolfratshauser Hütte op 1751 meter hoogte is ook een must. Via de Sieben Bränd, over de E.-Jäger-Steig wandel je vervolgens weer haar het hotel. Een uitdagende route met een prachtig panoramisch uitzicht.

Spa & Wellness Hotel Post
Hotel Post is één van de 25 luxueuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk. Het ligt in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Na een dag wandelen door weelderige bossen, langs bergmeren en watervallen en over bloeiende alpenweiden gloort de Spa & Wellness van Hotel Post. In dit 2000 m2 grote wellnessparadijs tank je in een paar uur bij van de zwaarste inspanningen. Een deskundig team klaar voor heerlijk ontspannen massages en beautybehandelingen.

Informatie
Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6, 6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (0043)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Post-lermoos.at

Social media: Facebook.com/Hotelpost.Lermoos

ALLE PERSBERICHTEN VAN HOTEL POST LERMOOS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl