Het voordeel van een druppelvormige rugzak

Nieuw: Tight Original, de retro design klassieker van Haglöfs in vijf maten

De nieuwe rugzak Tight Original van Haglöfs is een eerbetoon aan de beroemde klassieker waarvan er meer dan een miljoen zijn verkocht. De rugzak sluit perfect aan op het lichaam, vandaar de naam Tight. De druppelvormige voor- en zijpanelen zorgen voor een laag zwaartepunt zodat hij lekker licht draagt op de heupen. De schouders worden zo maximaal ontzien. Het adagium bij het ontwerp was dan ook: You should be moving, not your backpack.

De Tight-rugzak is door de jaren heen voor veel buitenmensen een trouwe metgezel geweest op honderdduizenden avonturen. Op basis van de constante feedback is de rugzak nu tot in elke vezel doorontwikkeld tot deze nieuwe versie. De druppelvormige vorm, de afneembare borstriem, de hoogwaardige YKK-ritsen, de ijsbijlriem: de Tight-rugzak is je ultieme metgezel in het wild of op kantoor.

De geupdate klassieker is zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor langere wandeltochten. Hij is verkrijgbaar in vijf kleuren en maten, van XX Small tot XX Large. De rugzak heeft een gepolsterde heupgordel en veel handig vakken en extra’s. Hij is gemaakt van water- en vuilafstotende materiaal dat fluorcarbonvrij is behandeld.

Informatie
De Haglöfs Tight rugzak is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops in vijf verschillende maten. Tight XX Small Orange € 60, Tight Medium Yellow € 80, Tight L Green € 90, Tight XL Purple € 120, Tight XXL Pink € 130. Informatie: www.haglofs.com.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

ALLE PERSBERICHTEN VAN HAGLOFS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl