Heerlijke sauna-sloffen

Glerups sloffen met waterdichte antislipzool van natuurrubber zijn ideaal voor een dagje wellness

Met de sloffen van Glerups en een warme badjas is je sauna-outfit helemaal compleet. Dat heerlijke, behaaglijke gevoel is precies waar je af en toe naar verlangt als je altijd actief in de weer bent. De Glerups-sloffen met waterdichte antislipzool van natuurrubber zijn ideaal. Ze geven een goede grip en houden je voeten droog en warm tijdens een verwendagje in een wellnessresort. 

De pantoffels van Glerups zijn een echte aanwinst voor je spa-bezoek. Vooral als je na een saunagang even ligt weg te dromen in de ontspanningsruimte. Ze zijn een weldaad voor je voeten: lekker warm, zacht en licht. Dat is te danken aan het bijzondere vilt van geselecteerde schapenwol uit Nieuw-Zeeland. Je draagt ze het liefst met blote voeten, dan komen ze helemaal tot hun recht.

Handgemaakt van 100% wolvilt
De pantoffels zijn handgemaakt van 100% wolvilt dat optimaal ademt en tot 35% vocht kan opnemen. Hierdoor voelen je voeten altijd droog aan. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een aangename demping.

Informatie
Glerups sloffen met rubberen zool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 79,95.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie.

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Een zware klus en Nanny was al snel de hele dag handmatig aan het vilten. Haar man Ove Glerup ontwikkelde daarom een machine om het werk te verlichten. Uiteindelijk werd een procedé ontwikkeld dat de kwaliteit van de Glerups producten verbeterde en de productieaantallen vergrootte. Inmiddels wordt Glerups wereldwijd verkocht en is de dagelijkse leiding in handen van zoon Jesper.

Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met hun schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

ALLE PERSBERICHTEN OVER GLERUPS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl