Hardloopvest voor optimale hydratatie

Nathan Vaporkrar-2 4L, lichtgewicht hardloopvest voor heren, met veel opbergruimte

Het lichtgewicht hardloopvest Vaporkrar-2 van Nathan is ontworpen in samenwerking met ultramarathonloper Rob Krar. Het herenvest is optimaal ademend en sluit perfect aan op het bovenlichaam. De zakken aan de voorzijde zijn voorzien van twee zachte 600 ml soft flask flacons met een verlengd drinkslangetje om onderweg gemakkelijk te drinken.

De opbergruimte aan de voorzijde is groot genoeg voor een plussize smartphone. De verstelbare banden ter hoogte van het borstbeen geven maximale flexibiliteit. Aan de achterkant bevindt zich een grote zak met aan de binnenzijde een compartiment voor een 1,5 L waterreservoir. De verschillende opbergzakjes zijn makkelijk toegankelijk voor repen of gelletjes onderweg. De totale opbergruimte bedraagt 4 liter. Reflecterende details zorgen voor 360-graden zichtbaarheid.

Hydratatieplan
Uitdroging is de belangrijkste oorzaak van blessures tijdens trainingen. Je lichaam bestaat voor 65% uit water dus iedereen van beginnend tot professioneel hardloper heeft een hydratatieplan nodig om goed te kunnen presteren en sneller te herstellen. Het Nathan Vaporkrar-2 hardloopvest is dan je ideale buddy.

Informatie
De Nathan Vaprokrar-2 4L is verkrijgbaar bij outdoor- en sportwinkels en webshops. Kleur: Slate Grey. Gewicht zonder flacons: 207 g, met flacons: 306 g. Consumentenadviesprijs € 169,95. Tevens verkrijgbaar in een 12 liter uitvoering. Klik hier voor de video. Ga voor meer informatie over de producten van Nathan naar www.technolyt.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN NATHAN

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl