Gevarieerd menu uit de natuur: het beste voor je hond

Kivo Hondenvoeding: vers vlees met veel variatie

De maaltijd van onze trouwe viervoeter bestaat van nature uit vers vlees. Met veel variatie in diersoorten, omdat er in het wild ook steeds andere prooidieren worden verschalkt. Kivo Petfood is geheel gebaseerd op dit principe en biedt een compleet aanbod van verschillende vleessoorten zoals rund, kip, konijn, eend en lam. Dit geeft de beste garantie voor een blakende gezondheid van je hond.

De worsten van Kivo bevatten 100% vlees: er worden geen geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Dankzij de handige verpakking stel je zelf eenvoudig en met veel variatie het menu van je hond samen. Er zijn meer dan tien varianten, zoals Vijf Diersoorten Mix, Rund Compleet, Kip & Vis Compleet en Geit & Eend Compleet.

Deze complete maaltijden bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals spiervlees, hart, nier, lever, long, pens, milt en karkas. Hiermee krijgt de hond alle essentiële voedingsstoffen binnen. Je bewaart de vleesworsten van Kivo in de diepvries.

Kivo & Keuringsdienst van Waarde
Kivo Petfood is het enige merk hondenvoeding dat in het consumentenprogramma Keuringsdienst van Waarde (klik hier voor video) transparantie bood over haar productieproces en ingrediënten. De filmploeg van het programma was vrij om alles in de fabriek te filmen en deed dat ook. Naar aanleiding van deze uitzending stapten enorm veel hondenbezitters over op Kivo. Puur vlees en niets anders.

Informatie
Kivo Hondenvoeding is verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak, in het diepvriesvak. Met de handige worstverpakking kun je eenvoudig dagelijks een verse maaltijd voor je hond portioneren. Inhoud 250 gram, 500 gram of 1 kg. Consumentenadviesprijs vanaf € 2,45 per kilo. Ga voor meer informatie naar www.kivopetfood.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN KIVO PETFOOD

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl