Gereedschapskist in één tool

Leatherman Signal met hamer, zaag, tang, schroevendraaiers, mes, opener en diamantslijper

De nieuwe Leatherman Signal is een echte alleskunner. De multitool is ontwikkeld voor mensen die veel klussen of vaak onderweg zijn, zoals bushcrafters en survivalliefhebbers. Zowat alle functies uit de gereedschapskist vind je terug in deze solide allrounder zoals een hamer, zaag, puntcombinatietang, draadknipper, krimptang en schroevendraaier met diverse bits.

Ook voor het grote avontuur is een aantal features voorzien: firesteel om vuur te maken, guthook, musketon, fles- en blikopener en een signaal fluitje. Met de uitneembare diamantslijper houd je al je messen scherp. Je opent de tang door de handgrepen om te vouwen. De roestvrijstalen multitool is ook bijzonder geschikt voor jacht- en schietsport.

Informatie
De Leatherman Signal is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist, inclusief houder van nylon met een drukknoopssluiting van staal. Consumentenadviesprijs vanaf € 169,95. Verkrijgbaar in Black, Black & Silver, Green en Coyote. Ga voor verkooppunten naar www.leatherman.nl.

Over Leatherman
De Leatherman Tool Group Inc. is ruim vijfendertig jaar geleden opgericht door Tim Leatherman. Elke multitool en mes wordt met de hand gemaakt door een van de 700 Leatherman-medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar klanten op kunnen rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. Met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multitools en zakmessen in het assortiment die verkrijgbaar zijn in 82 landen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN LEATHERMAN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl