Georganiseerd de deur uit

Räven Backpack, gemaakt van G-1000 HeavyDuty Eco

De Räven Backpack is een eenvoudige en duurzame rugzak voor dagelijks gebruik. Deze rugzak van Fjällräven heeft tal van praktische details en is ideaal voor woon-werkverkeer en dagelijkse trips. Het hoofdcompartiment met rits is ruim en heeft een gepolsterd vak voor je laptop. Een klein, met fleece gevoerd zakje met rits biedt plaats aan een zonnebril of smartphone. Er is ook een voorvak met rits en twee zijvakken voor drinkflessen en andere spullen die je graag bij de hand wilt houden.

Het draagcomfort is subliem dankzij gepolsterde schouderbanden en een schuimrubberen rugplaat. Het hengsel met leren greep maakt de duurzame rugzak helemaal af.

Drie uitvoeringen
Räven Backpack is gemaakt van sterk G-1000 HeavyDuty Eco dat bestaat uit gerecycled polyester en biologisch katoen. Er zijn drie uitvoeringen: normaal (20l), groot (28l ) en een Mini (7l) voor kinderen.

Informatie
Räven Backpack is in vele kleuren verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Consumentenadviesprijs: 20l, € 102 / 28l, € 122 / Mini, € 72. Meer informatie vind je op www.fjallraven.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJALLRAVEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl