Gaan de Oranjedames en -heren zich Olympisch kwalificeren?

Nederlandse volleybalteams strijden voor een ticket op OKT’s in Apeldoorn en Berlijn

Het Nederlands damesvolleybalteam kan zich in januari plaatsen voor de Olympische Spelen van Tokio. Het Olympisch Kwalificatietoernooi (OKT) vindt plaats in het Apeldoornse Omnisport, van 7 t/m 12 januari. Ook de heren kunnen zich kwalificeren en wel op het OKT in Berlijn van 5 t/m 10 januari. Zowel de Oranjedames als -heren strijden met zeven andere landen om één ticket.  

Mizuno is official shoe supplier van beide teams. Het vrouwenteam speelt op goud-oranje schoenen, het herenteam op schoenen met opvallende oranje accenten. Wat de dames betreft heeft het merk in Laura Dijkema, Lonneke Slöetjes, Myrthe Schoot, Robin de Kruijf, Maret Grothues-Balkenstein en Yvon Beliën een aantal wereldtopspeelsters als individuele brand ambassadors in huis.

De Nederlandse volleybalteams spelen op twee nieuwe modellen van Mizuno: Wave Lightning Z6 en Mizuno Wave Momentum. De kleur van de damesschoen is goud-oranje net als de Mizuno-schoenen van de Nederlandse handbalsters. Hopelijk brengt het geluk.

Mizuno Wave Lightning Z6
De nieuwe Wave Lightning Z6 heeft een vernieuwde zool voor nog meer explosiviteit en acceleratie. Dit is het iconische model van Mizuno en al jarenlang nummer één binnen de sport. De schoen is ontwikkeld voor allround topvolleyballers en aanvallers die behoefte hebben aan een lichte en wendbare volleybalschoen die meer snelheid in de bewegingen en meer kracht in de sprongen mogelijk maakt. Voor dames verkrijgbaar in de goud-oranje kleur Cuprum.

Informatie
Mizuno Wave Lightning Z6 is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops, in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Mizuno Wave Momentum
Competitieve middenaanvallers en allround spelers die behoefte hebben aan een optimale combinatie van stabiliteit en demping kiezen voor de Mizuno Wave Momentum. Deze nieuwe Hybrid Power-schoen geeft een subliem dempingsgevoel door de Wave technologie die reageert op de kleinste verandering in positie. Zo kun je nog sneller, explosiever en gemakkelijker bewegen in het veld. Voor dames verkrijgbaar in de goud-oranje kleur Cuprum.

Informatie
Mizuno Wave Momentum is verkrijgbaar bij sportwinkels in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis.  

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema.  

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

ALLE PERSBERICHTEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl