Functionele kleding voor actieve dagen in het bos

Nieuw van Fjällräven Hunting: Sörmland Padded Jacket en Vest en Lappland Eco-Shell Poncho

Met Sörmland heeft Fjällräven een collectie jachtkleding ontwikkeld, die je ook graag buiten de jachtactiviteiten om draagt. De klassieke uitstraling in combinatie met de relevante details, functionaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat je deze kleding vaker uit de kast haalt dan enkel voor de jacht. Sörmland heeft een mooie pasvorm – een snit die iets meer aansluit – en is verkrijgbaar in uitvoeringen voor zowel dames als heren.

Sörmland Padded Jacket, € 399,95
Het Sörmland Padded Jacket is een waterdicht jack van G-1000 Eco Silent Eco. Het geraffineerde ontwerp is licht gewatteerd met warme synthetische isolatie en is voorzien van alle basisfuncties die je nodig hebt voor een fijne dag in het bos.

Door de ingetogen stijl is de jas net zo geschikt voor op het werk als voor activiteiten in de stad. Verstevigingen van G-1000 HeavyDuty Eco zorgen voor extra sterkte op de schouders en ellebogen. De voorrits werkt twee kanten op en heeft een beschermende overslag met drukknopen aan de kraag en de onderrand om koude wind tegen te houden. Kleine spulletjes bewaar je in diverse praktische zakken; een napoleonzak, grote plooizakken met kleppen lager op de jas en twee opbergzakken aan de binnenkant. Perfect voor handschoenen of een extra muts. Daarnaast heeft het jack gemakkelijk toegankelijke steekzakken om snel je verkleumde vingers op te warmen. De mouweinden hebben een leren bies en kunnen ook met knopen worden versteld. Verkrijgbaar in een heren- en damesuitvoering.

Sörmland Padded Vest, € 199,95
Het Sörmland Padded Vest is een praktische, gewatteerde bodywarmer voor de jacht, gemaakt van gequilt polyester met verstevigingen van G-1000 Silent Eco. Het vest is licht gewatteerd met G-Loft Supreme Compact voor extra warmte op koude dagen. Twee royale zakken op de voorkant én een zak op het achterpand bieden praktische opbergruimte. De bodywarmer kan worden gedragen als extra laag over een dikke wollen trui en werkt perfect in combinatie met Sörmland Padded Jacket. Verkrijgbaar in een heren- en damesuitvoering.

Informatie
De Fjällräven Sörmland lijn is verkrijgbaar bij jacht- en outdoorspecialisten in Nederland en België. Meer informatie vind je op www.fjallraven.nl/jacht.

Lappland Eco-Shell Poncho, € 379,95
Het lichte en comfortabele regenponcho Lappland is gemaakt van 2,5-laags Eco- Shell. De mouwen maken het eenvoudiger om je uitrusting te gebruiken. Een flap op de borst beschermt je verrekijker, camera of andere watergevoelige apparatuur en kan worden opgerold als hij niet wordt gebruikt.

Informatie
De Fjällräven Lappland Poncho is verkrijgbaar bij jacht- en outdoorspecialisten in Nederland en België. Meer informatie vind je op www.fjallraven.nl/jacht.

Eco-Shell
Eco-Shell is een grensverleggende innovatie van Fjällräven. Het is een waterdichte, ademende en duurzame shell stof met fluorkoolstofvrije impregnering. De stof houdt je warm en comfortabel droog onder alle weersomstandigheden. Door het uitstekende ademende vermogen kan transpiratievocht effectief weg door het membraan, terwijl regen en wind van buitenaf niet door de stof heen kunnen. De buitenstof is gemaakt van gerecycled polyester en behandeld met waterafstotende fluorkoolstofvrije impregnering die helpt om het oppervlak van het kledingstuk droog te houden.  

Omdat Eco-Shell uitsluitend bestaat uit polyester is het ook geschikt voor recycling in de toekomst. Alle emissie die ontstaat bij productie en transport van Eco-Shell is klimaatgecompenseerd. Ideaal wanneer je wilt genieten van de schitterende natuur maar het milieu niet in gevaar wilt brengen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJÄLLRÄVEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl