Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Functioneel ondergoed, ontworpen voor sporters

Craft Greatness: licht van gewicht, naadloos, sneldrogend en erg mooi

Craft introduceert Greatness, een functionele lijn underwear speciaal voor sporters. Greatness is een kleurrijke collectie functioneel ondergoed, ontworpen om je koel en droog te houden tijdens het sporten. Het is naadloos, licht van gewicht en niet onbelangrijk: heel erg mooi. Verkrijgbaar in een dames- en herenlijn. Bij uitstek ook geschikt voor dagelijks gebruik dankzij het ultieme draagcomfort.

Greatness Boxer 3-inch voor heren, € 29,95
De Craft Greatness 3-Inch Boxer voor heren is speciaal ontworpen om te dragen tijdens flinke lichamelijke inspanningen. Je draagt deze lichtgewicht short als eerste laag op de huid. Dankzij het naadloze design sluit hij perfect aan op het lichaam waardoor irritaties met de huid worden voorkomen. De ademende boxer voert het transpiratievocht af en is ideaal om te dragen tijdens hardlopen, trekking of voetbal. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Greatness Hipster voor dames, € 19,95
De Craft Greatness Hipster is speciaal ontworpen om te dragen tijdens hardlopen, fitness, volleybal en andere intensieve sporten. Je draagt deze lichtgewicht underwear als eerste laag op de huid dat dankzij het naadloze design perfect aansluit op het lichaam. Zo worden irritaties op de huid voorkomen. Het ademende ondergoed voert het transpiratievocht af en is ideaal om te dragen tijdens zware trainingssessies. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Informatie
Craft Greatness underwear is in diverse kleuren verkrijgbaar bij outdoor- en sportspecialisten. Ga voor meer informatie naar www.craftsportswear.com.

Over Craft
Craft is een Zweeds merk, gespecialiseerd in kleding voor duursporten waar performance en comfort cruciaal zijn voor goede prestaties. Het succesvolle Craft-principe is het resultaat van ruim 40 jaar onafgebroken research & development, in nauwe samenwerking met topsporters. Alles draait om het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. De collectie van Craft is samengesteld uit de beste materialen. www.craftsportswear.com

ALLE PERSBERICHTEN VAN CRAFT

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl