Flower power in schoenen, laarzen en sporttas

SmellWell is de effectieve oplossing tegen onprettige geurtjes

Wil je voortaan een lekker frisse geur in je schoenen of sporttas? Dat kan nu heel eenvoudig met de zakjes van SmellWell. Deze geurzakjes pakken het probleem bij de bron aan en elimineren nare geurtjes volledig. Ze absorberen vocht, verspreiden een frisse geur en zijn milieuvriendelijk. Ook ideaal voor een aangename geur in vakantiekoffers, laarzen, handschoenen en kleding. 

De geurzakjes van Smellwell zijn verkrijgbaar in vele hippe kleuren. Ze zijn ook handig om je auto of de hal van je woning te verfrissen. SmellWell kan meerdere malen gebruikt worden en blijft tot wel vier maanden een frisse geur afgeven. Daarna vervang je het zakje.

Effectief
Vocht en zweet in schoenen of sportuitrusting zijn vaak een broedplaats van bacteriën. Hierdoor ontstaan onprettige geurtjes. Deze worden het meest effectief verwijderd door het absorberen van vocht. De bacteriën worden niet gedood, maar de ideale leefomgeving wordt door de zakjes volledig weggenomen. SmellWell is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en kan, als het na vier maanden is uitgewerkt, probleemloos worden weggegooid.

Leg als je thuiskomt van het sporten één SmellWell zakje in elke schoen en laat ze een nacht inwerken. De volgende dag zijn je schoenen droog en fris, en verspreiden ze een aangename geur. Voordat je je schoenen aantrekt, leg je de Smellwell zakjes gewoon in een ander paar schoenen. Op die manier werken ze in twee paar schoenen tegelijk.

Informatie
SmellWell is verkrijgbaar in de schoenenwinkel, sportwinkel, outdoorwinkel en via webshops. Consumentenadviesprijs € 9,95 (per paar verpakt). Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN SMELLWELL

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl