Fjällräven Classic nu ook in Colorado en Hong Kong

Fjällräven Classic op vier wereldlocaties, inschrijving start in januari 2017

Fjällräven breidt haar populaire trekkingevenement Classic uit naar twee nieuwe continenten: USA en Azië. In september 2017 wordt Classic USA (Colorado) georganiseerd en een maand later Classic Hong Kong. Het outdoormerk wil zoveel mogelijk mensen stimuleren om het echte buitenleven te ervaren. De Classic is daarvoor een ideaal concept. Het is zodanig opgezet dat ook minder ervaren wandelaars een trekkingtocht kunnen volbrengen.

Een team van Fjällräven zorgt ervoor dat het evenement soepel en veilig verloopt met drankjes, eten, eerste hulp en vriendelijke gezichten die klaarstaan op de verschillende controleposten. De twee nieuwe Classics zullen worden georganiseerd met dezelfde professionele trekkingkennis en geoliede logistieke set-up als de Classics in Zweden en Denemarken.

‘We vinden de Fjällräven Classic het beste trekkingevenement van de wereld,’ zegt Andreas Cederlund, Eventmanager Fjällräven in alle bescheidenheid. ‘Maar veel mensen kunnen zich de lange reis naar scandinavië niet veroorloven. Met deze twee nieuwe bestemmingen willen we meer mensen uit andere delen van de wereld de kans geven om een unieke, lange afstand trekkingtocht te ervaren.’

Colorado en Hong Kong
Fjällräven Classic USA zal in september 2017 worden gehouden. De wandeltocht begint op 3.000 m hoogte en zal gedeeltelijk de Colorado Trail volgen die door diepe dalen kronkelt en oploopt tot 3.500 m. De route neemt drie dagen in beslag en laat de deelnemers enkele van de meest spectaculaire landschappen van Colorado beleven.

Fjällräven Classic Hong Kong vindt in oktober 2017 plaats. De driedaagse tocht van 44,5 km passeert het Maon Shan Country Park en de natuurparken Sai Kung West en Sai Kung Oost, direct naast een van ’s werelds grootste metropolen.

‘De nieuwe locaties zijn gekozen vanwege hun prachtige landschappen en omdat ze een bloeiende wandelcultuur met veel geweldige paden hebben. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om meer mensen de ervaring van Fjällräven Classic mee te geven en onze passie voor wandelen met nieuwe vrienden te blijven delen,’ aldus Andreas Cederlund.

Inschrijven Fjällräven Classic Zweden / USA / Hongkong / Denemarken
De Fjällräven Classic is erg populair dus schrijf je zo snel mogelijk in. Dat kan in januari 2017 op http://classic.fjallraven.com. Op deze website vind je alle data en word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen.

    • Fjällräven Classic Zweden – Augustus 2017: inschrijven vanaf 10 januari 2017
    • Fjällräven Classic USA – September 2017: inschrijven vanaf 24 januari 2017
    • Fjällräven Classic Hongkong – Oktober 2017: inschrijven vanaf 31 januari 2017
    • Fjällräven Classic Denemarken – Juni/juli 2017: inschrijven vanaf 17 januari 2017

Over Fjällräven
Fjällräven is in 1960 opgericht in het ruige, Zweedse Örnsköldsvik door Åke Nordin. Åke was een zeer gepassioneerde zwerfsporter en altijd bezig met het verbeteren van zijn uitrusting. Sindsdien kleden vele boswachters, jagers, trekkers en vissers zich met de onverwoestbare en sneldrogende G-1000 stof die door Fjällräven werd ontwikkeld. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Functioneel, duurzaam, tijdloos en altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJALLRAVEN

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl