Fietstassen die het stadsbeeld verfraaien

AGU introduceert de Urban Series, solide fietstassen voor dagelijks gebruik in de stad

AGU introduceert de Urban Series 2018, een collectie fietstassen met de nadruk op fashion en functionaliteit. De tassen zijn zeer solide gefabriceerd voor dagelijks gebruik in de stad en hebben een stoere, eigentijdse uitstraling. De collectie bestaat onder andere uit de Urban Trend en Urban Essentials. De tassen zijn uitgevoerd met het oersterke KLICKfix-systeem waarmee je de fietstas met een simpele klik loshaalt en weer vastzet met een bevestiging die rammelen tegengaat.

Urban Trend H2O met Roll Top
De AGU Urban Trend H2O heeft een functionele roll-top opening die je spullen extra goed beschermt tegen regen. De tas heeft een stoere uitstraling, mede dankzij de moderne urban prints en de slijtvaste stoffen. De H2O collectie is gemaakt van waterafstotend 600D polyester en is geheel waterdicht door de toegepaste DryLiner Technology.

Een aantal reflecterende elementen zorgen ervoor dat de fietser goed zichtbaar is in druk verkeer. Met de meegeleverde schouderriem kun je de Urban Trend ook als schoudertas gebruiken.

Informatie
De AGU Urban Trend H2O is verkrijgbaar in een dubbele tas en een zijtas, via de fietsvakhandel en webshops. In de kleuren zwart camo, camo oranje, groen en grijs.

    • Dubbele tas, capaciteit van 28L, consumentenadviesprijs € 69,99
    • Zijtas, capaciteit 14L, consumentenadviesprijs € 54,99

Kijk voor meer informatie op www.agu.nl. Volg AGU via #everydayriding.

Urban Essentials
De AGU Urban Essentials is een waterafstotende tas met een mooi gestroomlijnd design. De tas heeft een opbergruimte met rits op de klep, een ritsafsluitbaar binnenvak en een regenvanger. De compressiebanden aan de voor- en zijkanten stabiliseren de inhoud van de tas wanneer deze niet helemaal vol is. Met het KLICKfix-systeem bevestig je de tas gemakkelijk aan de achterdrager.

Dankzij de afneembare schouderriem verander je de fietstas snel in een handige schoudertas. De reflecterende elementen zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent in druk verkeer.

Informatie
De AGU Urban Essentials is verkrijgbaar in een dubbele tas en een zijtas, via de fietsvakhandel en webshops. In de kleuren zwart, groen en oranje.

    • Dubbele tas, capaciteit van 36L, consumentenadviesprijs € 64,99
    • Zijtas, capaciteit 18L, consumentenadviesprijs € 49,99

Kijk voor meer informatie op www.agu.nl. Volg AGU via #everydayriding.

Over AGU
Nederlanders zijn fietsers: in weer en wind, bij zon en regen. AGU weet als geen ander wat fietsers nodig hebben. Dit Nederlandse bedrijf, gevestigd in Alkmaar, ontwikkelt en produceert al meer dan vijftig jaar weerbestendige fietskleding, teamwear, regenkleding en lichtgewicht fietstassen. Toegankelijke, competitieve en begeerlijke items, met oog voor detail. Voor elke ambitie, reis of doel. Compromisloos op kwaliteit en altijd tegen de juiste prijs. Zo bezorgt AGU elke fietser het ultieme gevoel van vrijheid. #everydayriding.

ALLE PERSBERICHTEN VAN AGU

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl