En nu maar wachten tot het regent

Nieuw: Regatta Basilia Regenjas, een prachtige, modieuze blikvanger

Elke regenachtige dag wordt mooi met deze prachtige damesjas Basilia van Regatta. Hiermee blijf je droog, zelfs tijdens een flinke stortbui. Dankzij de Isotex 5000 technologie is de jas waterdicht en optimaal ademend wat prettig is, bijvoorbeeld als je gaat fietsen. Uit welke hoek de wind ook waait, deze blikvanger voelt altijd comfortabel. 

De Basilia heeft een modieuze, vrouwelijke pasvorm en is verkrijgbaar in zowat alle kleuren. Handig zijn de twee zakken met ritssluiting en de binnenzak waarin je alles veilig opbergt. De capuchon en manchetten zijn eenvoudig verstelbaar.

Informatie
De Regatta Basilia Regenjas is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. In de kleuren Navy Stripe, Polka Black, Yellow, Neon Pink, Dark Cerise, Azure Blue en White. Consumentenadviesprijs € 84,95. Www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl