Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Een drinkbeker waar je warm én koud van wordt

Nieuw: Primus Commuter Mug, dubbelwandige vacuüm drinkbeker in zes stijlvolle kleuren

De nieuwe Primus Commuter Mug is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. Deze dubbelwandige vacuüm drinkbeker van roestvrijstaal houdt al je favoriete dranken warm óf koud. Ideaal voor koffie of thee, en in de zomer voor ijswater of versgeperst sap. De compacte drinkbeker ligt prettig in de hand en is makkelijk mee te nemen naar werk, school of sportclub.

Door een eenvoudige druk op de knop bovenop de beker open je de drinktuit en geniet je zonder te morsen van je drank. Bovendien is lekken verleden tijd dankzij de siliconen afsluitring. De handzame Commuter Mug past op de meeste cupholders. 

Informatie
Primus Commuter Mug 0,3 l is verkrijgbaar bij de outdoor speciaalzaak en online. Ga voor meer informatie naar www.primus.eu. Consumentenadviesprijs € 20,95.

Over Primus
Primus is opgericht in 1892 in Zweden en uitgegroeid tot het meest avontuurlijke outdoormerk ter wereld. Het was de eerste brander die op de Zuidpool stond (met Amundsen) en bovenop de Mount Everest (met Hillary en Norgay). Primus wordt gedreven door voortdurende innovaties: ultrahoge energieopbrengst, steeds lichter gewicht, duurzaamheid, design en bedieningsgemak. Op het gebied van outdoorbranders, gastanks, lantaarns, pannen, thermosflessen en drinkflessen. Voor professioneel uitgeruste expedities, trekking en camping.

ALLE PERSBERICHTEN VAN PRIMUS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl