Duimgrote zaklamp geeft een zee van licht

Nieuw: Olight S1R II Baton, duimgroot met maar liefst 1000 lumen

De nieuwe Olight S1R II Baton is de kleinste LED zaklamp met de hoogste lichtopbrengst ter wereld. De duimgrote zaklamp heeft namelijk een maximale output van maar liefst 1000 lumen en een bereik van 145 meter. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IMR16340 oplaadbare batterij die een zeer hoog ontladingsvermogen heeft. Daarnaast geeft de TIR lens een buitengewoon strakke lichtbundel en superscherp beeld.

Natuurlijk heb je niet altijd het maximale vermogen nodig, daarom heeft Olight vijf lichtstanden meegegeven aan de S1R, variërend van 0,5 tot 1000 lumen. De ‘fade-in fade-out’ dimfunctie bij de hoge lichtstanden voorkomt dat je wordt verblind als je de lamp aanzet. Een driekleurige LED-indicator (groen, oranje, rood) in de schakelaar geeft aan hoeveel energie de accu nog heeft in de desbetreffende lichtstand. De maximale brandduur is 192 uur.

Stevig en slim ontwerp
De S1R II is 6,3 cm lang, shockproof en waterdicht. De zaklamp heeft een platte USB laadkabel met LED indicator die compatible is met andere Olight modellen. De behuizing is van geanodiseerd aluminium dat beschermt tegen krassen of stoten, de innovatieve textuur geeft een uitstekende grip. De onderkant van de zaklamp is magnetisch, hier laad je met de bijgeleverde magnetische oplaadkabel de lamp op. Je kunt er de S1R II ook mee op allerlei metaaloppervlakken plaatsen: erg handig wanneer je twee handen nodig hebt voor een klusje.

Informatie
De Olight S1R II Baton is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops en via de vakhandel voor professionele accessoires. Consumentenadviesprijs € 79,95. Vijf jaar garantie. Ga voor meer informatie naar www.olightworld.net.

Over Olight
Olight is opgericht in 2006 en wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED zaklampen voor hulp-, politie- en defensie-eenheden. Ook professionals of enthousiastelingen in de sportwereld en buitenleven die robuuste zaklampen gebruiken werken met Olight. Door continu te blijven innoveren geven ze een nieuwe dimensie aan de LED zaklamp met veel waardering uit de markt. Olight staat vijf jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen.  

De producten van Olight worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium. Ze voeren een compleet en uitgebreid programma aan LED zaklampen, hoofdlampen en schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 12.000 lumen. Olight streeft er naar een zo compact mogelijk product te ontwikkelen met de hoogste lichtopbrengst, ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit.

ALLE PERSBERICHTEN VAN OLIGHT

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl