Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Drinken zonder knoeien

Nieuw: Stevige drinkbeker voor kinderen, 100% mors- en lekvrij

Kinderen en knoeien, dat gaat perfect samen. Maar niet als het aan Contigo ligt. Daarom heeft dit innovatieve merk een uitermate kindvriendelijke drinkbeker ontwikkeld: Gizmo Sip. Een stevige drinkbeker die 100% mors- en lekvrij is en dankzij de gepatenteerde Autoseal® technologie erg handig is in gebruik. Jongens en meisjes kunnen kiezen uit vier kleurrijke designs met robots, bloemetjes, spinnende poezen of sluwe haaien.

Verwijder de afsluitdop, duw om te drinken, laat los om te sluiten: Autoseal® geeft de drinkbeker op-en-top gebruiksgemak. Tussen twee slokken sluit het systeem automatisch wat ideaal is voor spelende kinderen. Zo kunnen ze makkelijk met één hand drinken en tegelijk in beweging blijven. Dankzij de draaglus met zachte grip nemen ze de Gizmo Sip gemakkelijk mee.

Supersnel schoon: buig deksel open en reinig
Het beschermkapje houdt de drinktuit zuiver en doordat je het deksel kunt openbuigen is reinigen erg eenvoudig. Gizmo Sip mag probleemloos in de vaatwasser en is BPA-vrij. Veilig, praktisch en gezond dus.

Informatie
Contigo Gizmo Sip heeft een inhoud van 420 ml en is verkrijgbaar in vier coole designs: Chartreuse Robots, Sapphire Jaws, Cherry Blossom, Ultramarine Purrfect. Retailprijs € 19,95.

Ga voor meer informatie naar Mycontigo.com. Klik hier voor een video-demo.

ALLE PERSBERICHTEN VAN CONTIGO

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl