Drielaags shelljack, ideaal voor ons klimaat

Nieuw: Fjällräven Eco-Shell Övik, de jas voor alle weersomstandigheden

Het nieuwe jack Eco-Shell Övik van Fjällräven is bij uitstek geschikt voor ons klimaat. Zon, wind, regen, vorst of sneeuw: deze jas beschermt je overal en altijd. Het is een drielaags shelljack van stretch Eco-Shell dat speciaal is ontworpen voor dagelijks gebruik in veranderlijk weer. Ideaal dus om je het hele jaar door te vergezellen naar werk, school of bos.

Het door Fjällräven zelf ontwikkelde Eco-Shell houdt je droog tijdens aanhoudende regenbuien, maar heeft tegelijk een uitstekende ventilatie. Het soepele materiaal is geruisloos en opmerkelijk licht van gewicht. Bovendien voldoet Eco-Shell aan de hoge eisen van duurzaamheid: het is recyclebaar en de buitenstof is gemaakt van gerecycled polyester met fluorkoolstofvrije impregnering. Meer informatie hierover vind je op www.fjallraven.nl/eco-shell.

Veel opbergruimte
Het doordachte ontwerp van het jack met de vele zakken biedt buitengewoon veel opbergruimte. Er bevinden zich zelfs twee ruime zakken met klep op de achterkant. De plooizakken onderaan de voorkant hebben extra openingen aan de zijkanten: handig om je handen in te steken om snel op te warmen.

Daarnaast zijn er twee meshzakken met ritsen. Het heuplange Övik-model heeft een vaste, verstelbare capuchon met gelamineerde klep die de regen uit je gezicht houdt. De rits aan de voorkant werkt twee kanten op zodat overtollige warmte aan beide kanten weg kan. De beschermoverslagen aan zowel de binnen- als de buitenzijde van de rits zorgen dat koude wind niet naar binnen kan. De onderrand is verstelbaar met een trekkoord en de manchetten met knopen.

Informatie
Fjällräven Övik Eco-Shell is verkrijgbaar bij outdoorspecialisten in Nederland en België. Dames: Övik Eco-Shell Parka, € 549,95 (met vrouwelijke snit en royale lengte). Heren: Övik Eco-Shell Jacket, € 549,95. Meer informatie vind je op www.fjallraven.nl.

Eco-Shell
Eco-Shell is een grensverleggende innovatie van Fjällräven. Het is een waterdichte, ademende en duurzame shell stof met fluorkoolstofvrije impregnering. De stof houdt je warm en comfortabel droog onder alle weersomstandigheden. Door het uitstekende ademende vermogen kan transpiratievocht effectief weg door het membraan, terwijl regen en wind van buitenaf niet door de stof heen kunnen. De buitenstof is gemaakt van gerecycled polyester en behandeld met waterafstotende fluorkoolstofvrije impregnering die helpt om het oppervlak van het kledingstuk droog te houden.  

Omdat Eco-Shell uitsluitend bestaat uit polyester is het ook geschikt voor recycling in de toekomst. Alle emissie die ontstaat bij productie en transport van Eco-Shell is klimaatgecompenseerd. Ideaal wanneer je wilt genieten van de schitterende natuur maar het milieu niet in gevaar wilt brengen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJALLRAVEN

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl