Draadloze oortjes met magnetische klik

Nieuw: Grixx Bluetooth in-ear koptelefoonmet een helder, krachtig geluid en een heerlijke bass

Nieuw van Grixx is deze Bluetooth, lichtgewicht in-ear koptelefoon met een helder, krachtig geluid en een heerlijke bass. Dankzij de ingebouwde magneetjes klik je de oortjes aan elkaar, als een ketting om je hals, als je even niet luistert. Zo heb je ze altijd bij de hand en raak je ze niet kwijt.  

Deze koptelefoon laat je tot vier uur lang genieten van je favoriete muziek, op één acculading die binnen twee uur weer vol is. De oortjes zitten erg comfortabel en dankzij de drieknopsafstandsbediening met microfoon is draadloos bellen geen probleem meer. Je kunt moeiteloos wisselen tussen het luisteren naar muziek en het beantwoorden van telefoonoproepen.

De Grixx draadloze in-ear koptelefoon is geschikt voor gebruik met smartphones, tablets en allerlei andere apparatuur en wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel en twee additionele maten oorcaps.

Informatie
De Grixx draadloze In-ear Koptelefoon is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. In de kleuren zwart, wit en rood. Consumentenadviesprijs € 29,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx.eu.

Over Grixx
Het gebruik van tablets en smartphones is enorm toegenomen en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Het gaat hier vooral om mobiele apparaten die je overal mee naar toe neemt en die belangrijke gegevens bevatten. Grixx biedt een complete lijn smartphone accessoires op het gebied van opladen, beschermen en audio. Het assortiment bevat onder andere een lijn koptelefoons die garant staan voor urenlang luisterplezier.

ALLE PERSBERICHTEN VAN GRIXX

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl