De bijl die je onderweg zelf maakt

Nieuw: Klecker Ti-KLAX, bijlkop van lichtgewicht gegoten titanium voor in je rugzak of kofferbak

De Klecker Ti-KLAX Lumberjack is een bijl die je onderweg zelf maakt. Het idee is om met behulp van de bijlkop een steel te maken van een tak uit de natuur en de bijlkop hierop te monteren. De Ti-KLAX bevat ook een aantal handige tools zoals mes, riemsnijder, guthook, metrische sleutelset, schroevendraaier, carabiner, meetlat, flesopener en hamer. De bijlkop is gemaakt van lichtgewicht gegoten titanium en daardoor makkelijk overal mee naar toe te nemen. 

De Klecker Ti-Klax wordt geleverd zonder steel om gewicht en ruimte in je rugzak te besparen. Het bevestigingssysteem voor een steel werkt heel eenvoudig: je plaatst een stevige tak tussen de twee klemmen in de bijlkop en schroeft deze vast. Er is ook een kant-en-klare steel verkrijgbaar.

De Klecker Ti-KLAX weegt 249 gram en is de lichtste, meest compacte bijl uit de industrie. Er is ook een uitvoering in roestvrijstaal, de Klecker Lumberjack. Deze weegt 408 gram. De bijlkop wordt geleverd in een sterke nylon beschermhoes. Ideaal voor in je rugzak of kofferbak.

Informatie
Klecker Ti-KLAX, consumentenadviesprijs € 699. Klecker Lumberjack RVS € 149,95. De bijl is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Informatie: www.kleckerknives.nl.

Over Klecker Knives
Klecker Knives is opgericht door Glenn en Nathan Klecker, vader en zoon. Glenn is een marine veteraan en een befaamd ontwerper van messen en gereedschappen. Hij ontwerpt niet alleen voor zijn eigen merk, ook voor veel andere bedrijven, waaronder Leatherman, CRKT, Ford Motor Company en Crimson Trace heeft hij veel tools ontworpen. Nathan kwam met zijn eerste ontwerp Nathan’s Knife Kit toen hij zes was. Hij is een creatief kereltje met een passie voor messen, lego en robotica.

ALLE PERSBERICHTEN VAN KLECKER

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl