Culinaire pannenset to go

Primus introduceert de CampFire Stainless Steel Pannenset

Koken in de buitenlucht is hot en trendy. Deze nieuwe pannenset van Primus is er speciaal voor ontwikkeld. Je kunt er heerlijk mee kokkerellen, terwijl je de kruiden vers uit de natuur plukt. De pannen van Campfire zijn zo sterk dat ze op een open vuur – daar waar toegestaan – kunnen worden gebruikt. Dankzij de slimme, inklapbare handvaten is de set compact mee te nemen. In de bijgeleverde opberghoes stap je er als outdoor-kok zo de wijde wereld mee in.

De robuuste pannen zijn gemaakt van 18/8 roestvrijstaal en gaan jaren mee. De drie- en vijfliter pot hebben elk een hengsel om de pan boven het vuur te hangen. De deksels van de Campfire set doen tevens dienst als vergiet. De koekenpannen hebben een bodem met een aluminium kern voor gelijkmatige hitteverdeling.

Informatie
De Primus Campfire Stainless Steel Set is verkrijgbaar in een grote of een kleinere set. De grote set bestaat uit een koekenpan (diameter 25 cm) en pannen van 1,8 l en 3,0 l. Advieswinkelprijs € 89,95. De kleine set bestaat uit een koekenpan (diameter 21 cm) en pannen van 1,0 l en 1,8 l. Advieswinkelprijs € 54,95. De pannen zijn ook los verkrijgbaar. Er is ook een Campfire pan van 5.0 l voor grotere groepen.

Primus Campfire is verkrijgbaar in de outdoor-speciaalzaak. Meer informatie vind je op Primus.eu. Social medialinks: Primus Facebook, Primus Youtube, Primus Instagram.

Over Primus
Primus is opgericht in 1892 in Zweden en uitgegroeid tot het meest avontuurlijke outdoormerk ter wereld. De primus was de eerste brander die op de Zuidpool stond (met Amundsen) en bovenop de Mount Everest (met Hillary en Norgay). Primus wordt gedreven door voortdurende innovaties: ultrahoge energieopbrengst, steeds lichter gewicht, duurzaamheid, design en bedieningsgemak. Op het gebied van outdoorbranders, gastanks, lantaarns, pannen, thermosflessen en drinkflessen. Voor professioneel uitgeruste expedities, trekking en camping.

ALLE PERSBERICHTEN VAN PRIMUS

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl