Craft Fuseknit Comfort Turtleneck wint ISPO Gold Award 2018

Innovatief: Baselayer met functionele Turtleneck die ook als gezichtsmasker gebruikt kan worden

Het Zweedse performance merk Craft introduceert de Fuseknit Comfort Turtleneck, een stijlvolle, zachte coltrui die extra bescherming biedt bij sportactiviteiten in ijskoud weer. De col zorgt voor een optimale nekbescherming en kan, bij een snijdende wind bijvoorbeeld, worden gebruikt als masker voor gezichtsbescherming. Dankzij de slimme gaatjes bij de mond kun je vrij ademhalen. 

Craft is voor de innovatieve Fuseknit Comfort Turtleneck bekroond met de ISPO Gold Award 2018 in de categorie Health & Fitness, Base Layer. De toelichting van de jury luidde als volgt:

‘Een gestroomlijnde en verfijnde benadering voor een aansluitende, maar toch comfortabele naadloze pasvorm, met de optie van een functionele Turtleneck die ook als gezichtsmasker gebruikt kan worden.’

De baselayer is voorzien van de innovatieve Fuseknit-technologie die naadloos geweven delen combineert met ergonomische naden voor veel comfort. Het shirt is ontworpen om snel zweet af te voeren en zorgt voor een effectieve thermoregulatie zodat je lichaam perfect op temperatuur blijft.

Informatie
Craft Fuseknit Comfort Turtleneck is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en rood. Consumentenadviesprijs € 59,95. Www.craftsportswear.com.

Over Craft
Craft is een Zweeds merk, gespecialiseerd in kleding voor duursporten waar performance en comfort cruciaal zijn voor goede prestaties. Het succesvolle Craft-principe is het resultaat van ruim 40 jaar onafgebroken research & development, in nauwe samenwerking met topsporters. Alles draait om het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. De collectie van Craft is samengesteld uit de beste materialen. www.craftsportswear.com

ALLE PERSBERICHTEN VAN CRAFT

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl