Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Compacte brander voor kleurrijke avonturen

Primus Eta Lite+ : de zuinige en compacte all-in-one brander

Met Primus beleef je de meest kleurrijke avonturen. Nu ook letterlijk want de nieuwe brander Eta Lite+ is voorzien van een hittebestendige hoes, verkrijgbaar in vijf kleuren. De hoes is gemaakt van duurzaam G-1000 met vilten voering. Aan het handige handvat kun je de brander makkelijk ophangen. Fraaie details, maar in essentie gaat het natuurlijk om de compacte all-in-one brander zelf. Hiermee zet Primus de nieuwe standaard. Het unieke mechanisme van de Lite+ set en het zeer efficiënte brandingssysteem zorgen ervoor dat het verbruik tot een minimum wordt beperkt.

Dankzij de nieuwe Laminar Flow Burner Technology heeft Eta Lite+ een pit die dichter op de PowerGas cartridge staat. Dit resulteert in een lager zwaartepunt en dus een betere stabiliteit. Het rendement is net als de rest van de Eta-familie bijna 80% waardoor het brandstofverbruik minimaal is. Eta Lite+ brandt maar liefst 59 minuten op een 100 gram Primus PowerGas cartridge.

Handig kliksysteem
Het vergrendelingsmechanisme, Triangle Joint Connection, maakt de brander zeer stevig. Deze bajonetkoppeling klikt pot en brander in een handomdraai in elkaar en ook weer los. De Eta Lite+ presteert hierdoor erg goed, ook onder winderige omstandigheden. De set wordt standaard geleverd met een 500 ml geanodiseerd aluminium pot, waar een 100 gram gascartridge in kan worden opgeborgen. De brander is ideaal voor een solo trip of voor een koffiemomentje voor twee, hiervoor is een handige koffiepers verkrijgbaar.

Informatie

  • Primus Eta Lite+ wordt geleverd met een hittebestendige hoes. Er is keuze uit de kleuren: Black, Ochra, UN-Blue, Sand en Dark Olive.
  • Inhoud 0,5 l, output 1500 W, gewicht: 390 gram, afmeting: 100 x 150 mm
  • Advieswinkelprijs € 129,95 (Coffee Press € 14,95)
  • Primus Eta Lite+ is verkrijgbaar in de outdoor-speciaalzaak. Meer informatie vind je op eu. Social medialinks: Primus Facebook, Primus Youtube, Primus Twitter.
  • Er is ook een instap-model Primus Eta Lite voor 99,95

Over Primus
Primus is opgericht in 1892 in Zweden en uitgegroeid tot het meest avontuurlijke outdoormerk ter wereld. Het was de eerste brander die op de Zuidpool stond (met Amundsen) en bovenop de Mount Everest (met Hillary en Norgay). Primus wordt gedreven door voortdurende innovaties: ultrahoge energieopbrengst, steeds lichter gewicht, duurzaamheid, design en bedieningsgemak. Op het gebied van outdoorbranders, gastanks, lantaarns, pannen, thermosflessen en drinkflessen. Voor professioneel uitgeruste expedities, trekking en camping.

Primus online
Primus.eu, Primus Facebook, Primus Youtube, Primus Twitter.

ALLE PERSBERICHTEN VAN PRIMUS

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl