Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Cadeautip voor een warme Kerst

Nieuw: Contigo Byron, de lekvrije drinkbeker voor onderweg

Ben je nog op zoek naar een mooi kerstcadeau? Met de lekvrije drinkbeker Byron van Contigo maak je iedereen blij. Deze dubbelwandig geïsoleerde beker neem je overal makkelijk mee naar toe. Sportievelingen die er graag op uittrekken voor een lange winterwandeling genieten zo onderweg van warme koffie of thee.

Het moderne design en de zachte grip zorgen voor een prettige drinkervaring. De vacuümisolatie houdt je drank tot 6 uur warm (koude dranken tot 12 uur gekoeld). Dankzij het speciale reservoir kan je gemakkelijk nippen van een warme drank.

Ook minder actieve genieters maak je blij met een Byron onder de kerstboom. Niet alleen omdat de drinkbeker zo mooi is, maar vooral ook vanwege het gebruiksgemak. Je drinkt met één hand: duw het knopje omhoog om te drinken en naar beneden om te sluiten. Morsen is voortaan verleden tijd dankzij de lekvrije Snapseal-technologie. De drinkbeker is vaatwasbestendig. Meer informatie vind je op Mycontigo.com.

Informatie
Contigo Byron is verkrijgbaar via internet, de sportwinkel en de betere speciaalzaak. In de kleuren Violet, Gunmetal en Monaco. Inhoud 470 ml. Advieswinkelprijs € 24,95. Klik hier voor een demonstratiefilmpje over de Byron. Mycontigo.com.

ALLE PERSBERICHTEN VAN CONTIGO

DOWNLOAD TEXT

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl