Brecon realiseert cleanroom voor KMWE

Turn-key oplevering van controlled environment op Brainport Industries Campus Eindhoven

De Brecon Group heeft deze week een nieuwe cleanroom ter grootte van 1.450 m2 opgeleverd aan de KMWE Group op de Brainport Industries Campus in Eindhoven. ‘Het complexe project is letterlijk en figuurlijk vlekkeloos afgerond: geheel conform planning en zonder enig opleveringspunt. Dat is te danken aan de uitstekende samenwerking tussen de PP4C Partners: Deerns, Kuijpers PHF Services, WERO Cleanroom Reiniging,  CMI en Brecon’, aldus Geerd Jansen, directeur Brecon Group. 

Onlangs heeft Brecon in opdracht van ENGIE ook de 1.850 m2 grote cleanroom voor Anteryon gebouwd. Dit was het eerste controlled environment project op de BIC. Veel hightechbedrijven die zich vestigen op de Brainport Industrial Campus in Eindhoven hebben behoefte aan cleanrooms. Jansen: ‘De Brecon Group voert momenteel gesprekken met meerdere nieuwkomers die behoefte hebben aan uiteenlopend gespecificeerde cleanrooms. Dat is goed voor PP4C, maar ook voor de Brainportregio. Wij leveren turn-key cleanrooms voor de voedings-, auto-, farmaceutische- en elektronica-industrie. We zijn er trots op dat we ook de Brainport Industrial Campus actief zijn.’

KMWE
KMWE levert mechatronische producten die in cleanrooms geassembleerd worden. Het bedrijf is actief in de medische sector, de halfgeleider industrie, industriële automatisering en luchtvaart. CEO Edward Voncken, tevens voorzitter van Brainport Industries, heeft grootse plannen op de campus met zijn nieuwe productieruimte van in totaal 30.000 m2.

PP4C
Voor ultra-schone werkruimtes, ook wel controlled environments genoemd, is de PP4C-alliantie opgericht zodat alle betrokken disciplines optimaal samenwerken. Dat is bij de bouw van hightech cleanrooms van eminent belang. De alliantie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen met meer dan 25 geslaagde turnkey-projecten in de afgelopen vier jaar.

Informatie
Brecon Group, Droogdokkeneiland 7, Tilburg. Telefoon: +31 (0)76 504 70 80.
Contactpersoon: Geerd Jansen, Mobiel: +31 (0) 646 35 73 46.
Ga voor meer informatie naar www.brecon.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DE BRECON GROUP

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl