These boots are made for walking

Nieuw: Regatta Kota Mid Walking Boots voor heren, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Met de nieuwe, halfhoge Kota Mid Walking Boot van Regatta kun je urenlang wandelen over vlakke paden en heuvelachtig terrein. De wandelschoen weegt slechts 485 gram enheeft een bovenwerk uit één stuk. Dit is voorzien van een waterafstotende Hydropel-afwerking en een waterdicht en ademend Isotex-membraan. De rubberen buitenzool biedt een uitstekende grip en schokabsorptie.

De outdoorschoenen hebben een mooie robuuste uitstraling en zowel bij de hiel als op de neus zijn rubberenbumpers geplaatst die beschermen tegen knocks en bumps. Hetschokdempend voetbed doet goed zijn werk en zorgt voor veel comfort tijdens het lopen. De tong vouwt ruim open waardoor je de schoen makkelijk aantrekt.

De veters trekken soepel aan door de veterlussen en eenmaal geveterd voegt de schacht zich perfect rond de enkel wat veel enkelsteun en stabiliteit geeft. Dankzij de afgeronde zool wikkelt de voet soepel af.

Informatie
Consumentenadviesprijs Regatta Kota Mid Walking Boot € 79,95. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en Bol.com. Informatie: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl