Blitse regenjas

Nieuw: Regatta Bayeur II regenjas, opvallend mooi en bestendig tegen heel veel regen

Soms is het gewoon lekker om naar buiten te gaan als het regent. Dan is het wel zo fijn om een regenjas te hebben waarop je kunt vertrouwen. Zoals de Regatta Bayeur II, een jack dat je optimaal beschermt tegen de elementen. Dankzij de Isotex 5000 technologie is de jas waterdicht en toch ademend. Of het nu waait of regent, deze damesjas voelt altijd comfortabel. 

De regenjas heeft een modieuze, vrouwelijke pasvorm en is verkrijgbaar in een blauwwit gestreepte uitvoering, maar ook in tal van andere kleuren. Handig zijn de twee zakken met ritssluiting en de binnenzak waarin je alles veilig opbergt. De capuchon en manchetten zijn eenvoudig verstelbaar.

Informatie
Regatta Bayeur II regenjas is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. In de kleuren navy stripe, geel, donkerblauw, rood, wit en oranje. Consumentenadviesprijs € 84,95. Www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl