Black lingerie is a girl’s best friend

Rosa Faia Mila Black Edition, verleidelijk mooie lingerie

Black lingerie is a girl’s best friend. Zwart is misschien wel de aantrekkelijkste kleur voor lingerie. Zeker rond de feestdagen mag je best wat uitdagender en een tikje verleidelijk uit de hoek komen. Rosa Faia Mila Black geeft je een gevoel van luxe, elegantie, mysterie en raffinement.  

De diepzwarte decolleté-beha Rosa Faia Mila Black is verfijnd afgewerkt met een romantisch bloemenborduursel. De zachte microvezel is voorzien van een klassiek ornamentenmotief. Tijdloze lingerie met veel raffinement dat je draagt op dagen die speciaal voor je zijn. 

Sierelementen zoals licht gewelfde borduurbandjes en satijnen lusjes aan de schouderbandjes zorgen voor een verleidelijke look evenals het contrasterende strikje tussen de cups. Het ensemble is compleet met bijpassende slip, tailleslip of string, aan de voorzijde bedrukt met hetzelfde ornamentenmotief. Het voorpand van de tailleslip is gevoerd met fijne elastische tule en versierd met diagonale borduurbandjes.

Elegant en veel draagcomfort
De Mila-serie heeft drie beha-modellen met een voortreffelijke pasvorm en veel draagcomfort: een driedelige beugelbeha, een beugelbeha met moulded cups en een wirefree softbeha.

Informatie
Rosa Faia Mila beha is verkrijgbaar in de maten maat B t/m G, voor ieder type vrouw. De bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 50. Consumentenadviesprijs beha (alle modellen) € 69,95. Slip € 29,95. Ga voor verkooppunten naar www.rosafaia.com.

Over Rosa Faia
De naam Rosa Faia staat voor jonge lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort, precies waar de veeleisende vrouw van vandaag om vraagt. Rosa Faia is een merk van Anita Dr. Helbig GmbH, een wereldwijd pionierend familiebedrijf, gevestigd in de Beierse stad Brannenburg.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ROSA FAIA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl