BESV e-bikes met veel nieuws op Masters of LXRY

Masters of LXRY, van 9 t/m 12 december 2016 in RAI Amsterdam

BESV is voor het eerst aanwezig op Masters of LXRY in de RAI in Amsterdam. Niet zonder reden: er is veel nieuws rond de het innovatieve merk. BESV komt met de JS1 Advance, CF1 en LX1: drie prachtige e-bikes die elk toonaangevende designprijzen hebben gewonnen. Aantrekkelijk voor mensen die houden van luxe en er een modieuze, trendy levensstijl op na houden. Deze e-bikes zijn niet alleen stijlvol en intelligent maar ook uitermate functioneel en speciaal ontwikkeld voor een geweldige gebruikservaring. Dat maakt BESV hét e-bike merk voor Masters of LXRY. 

Estavana Polman, ambassadrice van BESV, nodigt iedereen van harte uit voor een bezoek aan Masters of LXRY. De speelster van het Nederlands handbalteam vindt de e-bike een uitstekend alternatief voor woon-werkverkeer: ‘We willen dat steeds meer mensen de e-bike als sportief alternatief gaan zien ten opzichte van gemotoriseerd vervoer. Laat de auto dus staan en neem een e-bike. Het liefst een sportief model met een moderne vormgeving. Van BESV natuurlijk!’

BESV CF1
Neem de elegante CF1 van BESV, één druk op de knop en weg ben je. Deze e-bike blinkt uit in stijlvol design. Het display is vervangen door een one-touch button waarin veel functies zijn verenigd. Deze startknop op het frame kleurt blauw bij een volle accu, rood bij 50% en gaat knipperen als de lading onder de 20% komt. Een heerlijke stadsfiets.

BESV JS1
De JS1 is een robuuste e-bike met power en souplesse. Ideaal voor de binnenstad, maar ook voor langere afstanden. De geavanceerde motoraandrijving geeft deze e-bike een soepele ondersteuning en laat je vederlicht fietsen. Alle rij-informatie vind je op het duidelijke bedieningsdisplay dat samen met de koplamp mooi is geïntegreerd in het stuur. De uitneembare accu neem je makkelijk mee naar binnen om op te laden.

BESV LX1
De LX1 is een premium e-bike die een modern design koppelt aan slimme innovaties. Deze e-bike is uitgerust met Smart Mode dat het niveau van ondersteuning berekent voor optimaal rijcomfort. Dankzij geavanceerde sensortechnologie en gepatenteerde Algorhythm software houdt het rekening met zowel rijomstandigheden als trapkracht en past het op een intelligente manier de ondersteuning aan terwijl je fietst. Ideaal is de One-Step Start: draai de sleutel om en je bent klaar om te gaan.

Informatie
Masters of LXRY is een ideaal podium om de noviteiten uit de collectie van BESV bij de consumenten voor het voetlicht te brengen. De beurs was vorig jaar goed voor ruim 46.000 bezoekers. Masters of LXRY wordt georganiseerd in de RAI in Amsterdam van vrijdag 9 t/m maandag 12 december. Kijk voor meer informatie op nl.BESV.com en op Facebook/BESV Benelux.

Over BESV
BESV is in Azië een gevestigde naam in de fietsmarkt met een snelgroeiende internationale faam. De e-bike merken worden ontwikkeld en geproduceerd door Darfon Electronics Corp, opgericht in 1997 in Taiwan. Dit bedrijf levert onder andere componenten voor grote computerfabrikanten, realiseert een jaaromzet van ruim 800 miljoen US-dollar en telt wereldwijd circa 15.000 werknemers. 

BESV zet zich in om eersteklas elektrische fietsen en accessoires te creëren, die geavanceerde software technologie combineren met innovatie en unieke stijlvolle ontwerpen, met als doel consumenten echt geweldige gebruikservaringen te geven. Na introducties in Taiwan en Japan brengt BESV haar e-bikes nu naar Europa, Amerika, Canada en Australië. De Europese landen waar BESV verkrijgbaar is zijn Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Engeland.

ALLE PERSBERICHTEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl