Baden in luxe en wijn

Geniet in Hotel Post Lermoos van culinaire hoogstandjes en top-wellness

Hotel Post Lermoos biedt een uitgebreide wijntherapie in haar super-de-luxe wellnessparadijs. Hier kun je letterlijk baden in luxe en genieten van talrijke beautybehandelingen op basis van wijn. De weldadige therapie Vinoble in Hotel Post bestaat uit gezichtsbehandelingen, peelings en wikkelbehandelingen, gecombineerd met voetreflex- en lichaamsmassages.

Voor de romantici is er een MySpa in een robijnrode ruimte met open haard, luxe wijnbaden en rustgevende muziek naar keuze. Hier geniet je van eenheus wijnbad van Vinoble Barrique, rijk aan actieve ingrediënten. Daarna rust je uit op een ontspannend waterbed in de Rest-Dream-Rooms met knapperend haardvuur terwijl je geniet van een heerlijk glas Sauvignon Blanc.

De behandelingen vinden plaats in fraaie beautysalons met uitzicht over de weides van de Zugspitze Arena omringd door imposante bergen. Naast de Arolla Pine panoramasauna bestaat het complex uit vele andere sauna’s, stoombaden, zwembaden en panoramaruimtes voor beautybehandelingen.

Arrangement Kuscheltage in der Post
Drie overnachtingen in Hotel Post (luxe Suite A) inclusief:

  • 3 overnachtingen in Hotel Post Junior Suite A voor 2 personen
  • Volpension: Post ontbijtbuffet, lunchbuffet en haute-cuisine 6-gangendiner
  • Post Alpin Spa, drieduizend vierkante meter wellness
  • Vinoble Beauty Treatment
  • Vanaf € 585,- per persoon (kijk op post-lermoos.at.)

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at.

Hotel Post in Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de zomer: natuurwandelen, MTB-tochten, golfen , wild spotten.

ALLE PERSBERICHTEN VAN HOTEL POST LERMOOS

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl