Backpackers bottle voor lekker koud water onderweg

Kambukka Elton Insulated: slimme drinkfles voor veeleisende backpackers

Ga je de wijde wereld verkennen, dan is het verstandig om voldoende drinkwater bij je te hebben. De nieuwe Kambukka Elton Insulated is de ideale drinkfles voor in je rugzak. Het ontwerp is supercool, net als het water dat je erin meeneemt, dat blijft 21 uur lang ijskoud. Laat je de fles per ongeluk vallen, geen nood, de Elton kan tegen een stootje. Niet onbelangrijk, de drinkfles is herbruikbaar dus hoef je onderweg geen plastic wegwerpflessen te kopen en spaar je als backpacker ook het milieu. Informatie: www.kambukka.com.

Tegenwoordig hebben steeds meer accommodaties watertanks waar je gratis of goedkoop je fles kunt bijvullen. Zo heb je tijdens iedere roadtrip lekker koud, verfrissend en verantwoord water bij de hand.

Smart bottle
De Elton isoleerfles is met recht een smart bottle. Dus prima geschikt voor smart backpackers. We sommen even op: de fles is gemaakt van vacuüm geïsoleerd roestvrijstaal en houdt vloeistoffen een etmaal lang ijskoud. Het 3-in-1-lid heeft een druk-, open- en gesloten-positie voor een optimale drinkervaring. Elke deksel van Kambukka past op elke beker, ongeacht het formaat.

Dankzij de Snapclean®-technologie is de fles supermakkelijk schoon te maken. De antislipgrip ligt comfortabel in de hand en de antislipbodem zorgt ervoor dat de Elton Insulated stevig staat waar je ook bent. En dat is nog niet alles, de fles is 100% lekvrij, voorzien van een stevige draaglus en verkrijgbaar in de nieuwste trendkleuren: Nightfall, Rusty en Sky Blue.

Informatie
De Kambukka Elton Insulated waterfles is verkrijgbaar via webshops, sportwinkels en de betere speciaalzaken zoals de Bijenkorf. Consumentenadviesprijs 750 ml € 37,90. Informatie: www.kambukka.com.

Over Kambukka
Kambukka ontwerpt trendy drinkoplossingen voor actieve mensen die onderweg zijn. De gebruikers kiezen bewust voor flessen die passen bij hun actieve levensstijl en persoonlijkheid. Op die manier kunnen ze hun dorst naar meer uiten: meer avonturen, meer plezier, meer actie. 

Kambukka-drinkware is 100% lekvrij en gemakkelijk uit elkaar te halen voor reiniging. Met tien jaar ervaring achter de rug, weet het merk precies hoe ze aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers over de hele wereld kan voldoen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN KAMBUKKA

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl