Baanbrekende handbalschoenen voor topspelers

Mizuno Wave Stealth V voor explosieve spelers en Mizuno Wave Mirage 3 voor snelle spelers

Handballers maken rare sprongen, afhankelijk van hun opdracht en de positie waar ze spelen. Daarom ontwikkelt Mizuno handbalschoenen die zijn afgestemd op verschillende type spelers. Dat doet ze onder andere in samenwerking met Estavana Polman en Mikkel Hansen.  

Voor sterke, dynamische spelers die veel in duel zijn en zich staande moeten houden heeft Mizuno de Wave Stealth V ontworpen. De Wave Mirage 3 is juist voor snelle en lichtvoetige handballers die duels proberen te vermijden en doelgericht zijn. Informatie: www.mizuno.com.

Mizuno Wave Stealth V: explosiviteit en wendbaarheid
Explosieve handballers hebben behoefte aan een lichtgewicht schoen die maximale stabiliteit, wendbaarheid, afduwing en schokdemping geeft. De Wave Stealth V van Mizuno is geheel afgestemd op dit type spelers. Zo zorgt de Dynamotion Flex Groove technologie voor een optimale voorvoetflexibiliteit met het behoud van het maximale gevoel met de vloer. Vooral belangrijk bij agressieve, korte bewegingen. De XG rubber zool geeft een uitstekende grip.

De stabiliteit van de schoen wordt versterkt door de stevige, externe hielkap die springen en snelle bewegingen makkelijker maakt. De uitstekende dynamische demping heeft de schoen te danken aan de Wave-plaat die zorgt voor specifieke steun bij de middenvoet en buitenzijde van de schoen. Zo haal je het maximale uit je spel en voorkom je blessures.

Explosieve afduwing
De Wave Stealth V heeft een explosieve afduwing door SR Touch en een hoge mate van demping door de lichtgewicht AP+ tussenzool. Triaxiaal ondersteuningsgaas in combinatie met Air mesh zorgt voor een lichtgewicht, nauwsluitend comfort van binnenuit en maximaal ademend vermogen. Zo blijven je voeten koel en droog tijdens het sporten.

Informatie
Mizuno Wave Stealth V is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops, in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 139,50. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Mizuno Wave Mirage 3: acceleratie, snelheid en stabiliteit
De Wave Mirage 3 is een vederlichte schoen voor snelle en lichtvoetige spelers. Deze nieuwe handbalschoen van Mizuno is ontwikkeld in samenwerking met tophandbalspeler Gudjon Valur Sigurdsson.  

Dankzij de DynamotionFit Bootie constructie, een sokachtige instap, sluit de schoen optimaal aan op de voet. Mede dankzij het naadloze bovenwerk geeft dit de schoen een superieure pasvorm en een ongekende stabiliteit wat bijdraagt aan de explosiviteit en acceleratiemogelijkheden.

De nieuwe Wave Mirage 3 is voorzien van het Intercool ventilatiesysteem in de tussenzool dat zorgt voor de afvoer van transpiratievocht en warmte. De speciale Wave-technologie biedt zowel demping als souplesse.

Stabiliteit bij zijwaartse bewegingen
De PoWnCe middenzool zorgt voor demping en een hoge teruggave van energie ook bij minder krachtige sprongen. De D-Flex Groove en Dynamotion Groove geven maximale stabiliteit vooral tijdens snelle zijwaartse bewegingen. De XG rubberzool is onverslijtbaar en heeft een uitstekende grip. Het Durashield beschermt de tenen optimaal.

Informatie
Mizuno Wave Mirage 3 is verkrijgbaar bij sportwinkels in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 134,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

 
Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

ALLE PERSBERICHTEN VAN MIZUNO

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl