Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Avontuurlijk kokkerellen

Primus introduceert Gourmet De Luxe Set

Primus introduceert de Gourmet De Luxe Set, een onverwoestbare pannenset van roestvrijstaal voor de smakelijkste outdoor-avonturen. De klassieke RVS Primus potten zijn vormgegeven in een modern design anno 2014. Voor de zwaarste tochten, jaar na jaar.

De set bestaat uit twee Primus potten en een koekenpan met geïntegreerde handgrepen en deksels met extra grip. Deze deksel doen tevens dienst als vergiet. De grote 3,0 liter pot heeft een handig handvat om de pan boven een vuur te hangen. De 1.8 liter pot beschikt over een Tritan deksel met geïntegreerd vergiet en opvouwbare handgrepen bedekt met silicium.

Alu Core
De koekenpan is voorzien van een aluminium kern ‘Alu Core’ voor een optimale hittegeleiding. De pan heeft een inklapbaar handvat. De potten en pan van de Primus Gourmet De Luxe Set kunnen gemakkelijk in elkaar worden gevouwen en worden vervoerd in de bijgeleverde zak. Op de potten staat fraai het met laser ingegraveerde logo van Primus.

Informatie
De Primus Gourmet De Luxe Set bestaat uit een koekenpan en twee potten (3.0 en 1.8 liter). Advieswinkelprijs € 79,95. Ook verkrijgbaar als kleinere Gourmet Set: Koekenpan en twee potten (1.8 en 1,0 liter) voor € 44,95. De koekenpan en pot 3,0 liter zijn los verkrijgbaar, € 29,95. Primus Gourmet is verkrijgbaar in de outdoor-speciaalzaak. Meer informatie vind je op Primus.eu. Social medialinks: Primus Facebook, Primus Youtube, Primus Twitter.

Over Primus
Primus is opgericht in 1892 in Zweden en uitgegroeid tot het meest avontuurlijke outdoormerk ter wereld. Het was de eerste brander die op de Zuidpool stond (met Amundsen) en bovenop de Mount Everest (met Hillary en Norgay). Primus wordt gedreven door voortdurende innovaties: ultrahoge energieopbrengst, steeds lichter gewicht, duurzaamheid, design en bedieningsgemak. Op het gebied van outdoorbranders, gastanks, lantaarns, pannen, thermosflessen en drinkflessen. Voor professioneel uitgeruste expedities, trekking en camping.

ALLE PERSBERICHTEN VAN PRIMUS

DOWNLOAD TEXT

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl