Altijd goed gemutst!

Kleurrijke unisex beanies van Fjällräven

Fjällräven heeft dit seizoen een mooi en kleurrijk assortiment beanies. Cool, lekker warm en sportief.

Are Beanie, € 26,95
Deze beanie van zacht acryl is keerbaar, met aan de ene zijde in contrasterende kleur de tekst ‘Fjällräven’ en aan de andere zijde het geborduurde logo.

Kiruna Beanie, € 29,95
De Kiruna Beanie is comfortabel en zacht, gemaakt van dubbel gebreid wol/acrylmengsel. Deze dunne uitvoering verwarmt perfect op koudere dagen. Het materiaal voert vocht af en verwarmt ook als het vochtig is. Aan de zijkant voorzien van een subtiel leren logo.

Övik Rib Beanie, € 43,95
Comfortabele, in ribbels gebreide muts van een zacht wol/polyamidemengsel met een licht gemêleerde look. Perfect op koude winterdagen, omdat de wol vocht afvoert en zelfs verwarmt als de vezels vochtig zijn. Aan de onderrand voorzien van een klein gevouwen leren logo.

Övik Melange Beanie, € 31,95
Soepele geribde muts van zacht acryl met dubbele draad voor een gemêleerd effect. Op de zijkant voorzien van een klein leren label met logo.

Kiruna Reflective Beanie 39,95
De Kiruna Reflective Beanie is voorzien van een gebreide streep van reflecterend garen rondom en een klein gevouwen leren logo aan de zijkant. Het is een zachte en comfortabele, gebreide muts van een mengsel van wol en acryl. De wol voert vocht af en verwarmt ook in vochtige staat uitstekend.

Keb Stormblocker Beanie, € 42,50
Deze gebreide muts van wolmengsel heeft een winddichte Stormblocker fleecevoering. Door de helmvorm worden oren en achterkant van de nek lekker warm gehouden. Voorzien van een klein logo van leer middenvoor.

Informatie
Fjällräven Beanies zijn verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Meer informatie vind je op www.fjallraven.nl.

Over Fjällräven
Fjällräven is in 1960 opgericht in het ruige, Zweedse Örnsköldsvik door Åke Nordin. Åke was een zeer gepassioneerde zwerfsporter en altijd bezig met het verbeteren van zijn uitrusting. Sindsdien kleden vele boswachters, jagers, trekkers en vissers zich met de onverwoestbare en sneldrogende G-1000 stof die door Fjällräven werd ontwikkeld. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Functioneel, duurzaam, tijdloos en altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJALLRAVEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl