Afzien in de Arctische wildernis: meld je aan

Selectieprocedure Fjällräven Polar 2017 start op 16 november 2016

Heb je zin in een keerpunt in je leven? Ga dan naar www.polar.fjallraven.com en meld je aan voor Fjällräven Polar 2017. Je beleeft een onvergetelijke trekkingtocht door de Arctische wildernis in gezelschap van meer dan honderd sledehonden. Samen met een internationale groep mensen trek je van Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland. Natuurlijk word je door Fjällräven geheel uitgerust met kleding die je na de expeditie mag houden. 

De aanmeldingsprocedure voor Polar 2017 is een wedstrijd op zich. Aanmelden alleen is niet voldoende, je moet er wel wat meer voor doen. Kortgezegd komt het erop neer dat degene die de meeste stemmen verzamelt meegaat. Schakel dus al je vrienden, volgers en mediacontacten in om dit voor elkaar te krijgen. Voor de Benelux zijn er twee plekken beschikbaar: één voor de grootste stemmentrekker en één voor de persoon die op de meest originele wijze zijn of haar passie voor de Polar laat zien. De laatste wordt geselecteerd door de jury.

Polar 2017: meld je aan vanaf 16 november
Ga naar www.polar.fjallraven.com en meld je aan. Dat kan vanaf 16 november. Ervaring is geen vereiste voor deze 300 km lange, vierdaagse sledetocht over bergen en toendra’s ten noorden van de poolcirkel. 

Facts Fjällräven Polar
 2017

      • Wanneer: Van 3 t/m 8 april 2017
      • Waar: Van Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland ten noorden van de poolcirkel, 300 km lang
      • De uitslag wordt medio december 2016 bekend gemaakt

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJALLRAVEN

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl