Actieve vakantie rond kristalheldere bergmeren

Geniet vanuit Hotel Post Lermoos van prachtige meren om te hiken, zwemmen, surfen en duiken

Een mooi thema voor een actieve vakantie is ‘bergmeren’. Boek bijvoorbeeld eens een verblijf in Lermoos want dit Oostenrijkse dorpje is omringd met de mooiste bergmeren van Tirol. Hotel Post is dan een aanrader want zij organiseert jaarlijks een hikingweek waarbij je veel van deze meren bezoekt. Je kunt er ook in zwemmen want de temperatuur van het water is in de zomer vaak erg aangenaam. Ook surfers, roeiers en duikers komen hier aan volop aan hun trekken.

De Blindsee en Seebensee zijn prachtige turquoise bergmeren. Ze liggen tussen imposante bergtoppen. De Drachensee is een kristalhelder bergmeer op 1.910m en is 28m diep. Het ligt direct onder de Coburg hut net boven de Seebensees. Vanwege de hoge ligging is het water hier behoorlijk fris. De Igelsee is een klein idyllisch bergmeer op 1.585m aan de voet van de Igelskopf.

Heiterwangersee
De Heiterwanger See is een van de grotere meren met een gemiddelde watertemperatuur van 18 tot 23 graden Celsius. Dankzij de veelzijdige flora en fauna en een uitzonderlijk goed zicht is de Heiterwanger See een paradijs voor duikers. Het gebied rond de Heiterwanger See is geliefd bij wandelaars, mountainbikers, Nordic Walkers en hardlopers.

Hotel Post Lermoos
Hotel Post Lermoos biedt nu een aantrekkelijk arrangement waarbij je overdag wandelt met professionele berggidsen en na gedane arbeid geniet van luxe wellness en culinaire verwennerij. Je wandelt onder andere over de Zugspitze en langs talrijke kristalheldere bergmeertjes: de natuur is hier prachtig. De grotere hoogteverschillen worden met liften overbrugd. Je kunt kiezen tussen wandelroutes die geschikt zijn voor beginners en voor meer ervaren bergwandelaars.

Arrangement Hotel Post****S: Hiking-week
Hotel Post in Lermoos combineert op aangename wijze actieve wandeltochten met luxe wellness en culinaire hoogstandjes. Tijdens de Hiking-week wandel je een week lang door een van de mooiste wandelgebieden van Oostenrijk onder begeleiding van een professionele berggids. Het Hiking-week Arrangement bestaat verder uit zeven overnachtingen in Hotel Post Suite A en het Gourmet-volpension. Inclusief gebruik van het drieduizend vierkante meter grote Spa-complex met vele luxe sauna’s en baden. Ga voor meer informatie naar www.post-lermoos.at. 

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at.

Hotel Post in Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de zomer: natuurwandelen, MTB-tochten, golfen , wild spotten.

ALLE PERSBERICHTEN VAN HOTEL POST LERMOOS

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl