56 wandeltochten tijdens het Guernsey Lente-Wandelfestival

Guernsey Spring Walking Festival 2019: van 25 mei tot en met 9 juni

Er is geen betere manier om Guernsey te ontdekken dan tijdens het Lente-Wandelfestival 2019. Het vindt plaats van 25 mei tot en met 9 juni 2019 en je kunt kiezen uit maar liefst 56 wandelingen met elk een eigen thema. Onder leiding van een professionele gids kun je ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds gaan wandelen op dit prachtige Kanaaleiland voor de Normandische kust. 

In de voetstappen van Renoir en Victor Hugo, de bezetting tijdens WO II, de Gezonken Vallei, Proeverij in St. Peter Port en Land of Milk and Money: dit zijn zomaar een aantal thema’s die je kunt vinden op www.visitguernsey.com. Je boekt een complete reis met vlucht, hotel en wandelingen eenvoudig via www.sunair.nl.

Het aanbod is indrukwekkend, er zijn wandelingen in alle soorten en afstanden. Wil je meer weten over de geschiedenis van Guernsey, maak dan een stads- of kasteelwandeling. Of bezoek de schilderachtige dorpjes met een heerlijke mix van Engelse en Franse cultuur. Ook de wandelingen door de natuur en langs de adembenemende kust, over hoge kliffen en langs witte stranden zijn een aanrader.

Je kunt ook op de ongerepte, kleinere eilandjes Herm en Sark gaan wandelen. Deze zijn prima bereikbaar met de boot vanuit Guernsey en zo klein dat je alles lopend kunt doen. Informatie: www.sunair.nl.

Een weekje Guernsey
Guernsey ligt in de hoek tussen de Normandische en Bretonse kust op slechts een uur vliegen van Nederland. De eilanders zijn erg vriendelijk en gastvrij. Dankzij de warme Golfstroom hebben de Kanaaleilanden een mild klimaat; de lente begint er al vroeg.

Een achtdaagse vliegreis naar Guernsey boek je eenvoudig via www.sunair.nl. Je verblijft in Le Chêne Bed & Breakfastdat is gehuisvest in een karaktervol Manor House uit 1842. Het wordt geleid door een Nederlands echtpaar en ligt op een ideale locatie voor wandelliefhebbers. Achtdaagse vliegreis, inclusief 7 hotelovernachtingen en Engels ontbijt vanaf € 771 p.p.

Informatie (vlieg nu ook vanaf Groningen Airport)
Vakanties naar de Kanaaleilanden boek je bij Sunair Vakanties. Op www.sunair.nl vind je alle informatie. Je vliegt vanaf Rotterdam of Groningen Airport. Vraag de 48 pagina’s tellende brochure Kanaaleilanden aan, kijk op www.sunair.nl/kanaaleilanden, e-mail naar kanaaleilanden@sunair.nl of bel naar: 0172 – 78 20 40. Kijk voor meer info ook op www.visitguernsey.com.

Sunair
Sunair Vakanties is een zelfstandige Nederlandse reisorganisatie en dé specialist op het gebied van stedentrips en vakanties naar de Kanaaleilanden. Sunair Vakanties verzorgt al meer dan 30 jaar vakanties voor vele duizenden tevreden klanten. De jarenlange kennis en ervaring en de uitstekende reputatie in binnen- en buitenland hebben aan dit succes bijgedragen. Sunair is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN GUERNSEY

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl