Heerlijke feelgoodbeha in zacht blauw

Nieuw: Twin Art Soft Blue van Rosa Faia

De Twin Art Soft Blue is de perfecte feelgoodbeha in de collectie van Rosa Faia. Ze is lieflijk, ongecompliceerd en heel comfortabel. Het poederig blauw, geaccentueerd door een crème off-white dessin geeft de beha een nonchalante look. De luchtige penseelstreken vormen een speels patroon.

De Twin Art heeft een natuurlijke pasvorm en is gemaakt van materiaal dat lekker zacht aanvoelt op de huid. Het decolleté is subtiel versierd met een contrasterend, lichtglanzend paspelbandje. Deze all-time favorite van Rosa Faia geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid.

De dubbellaagse mouldings passen zich soepel aan iedere borstvorm aan. De Twin Art is nauwelijks voelbaar en onzichtbaar onder strakke kleding. Bij grotere maten zijn de schouderbandjes verstevigd en de cups voorzien van een doorlopende cupsteun.

Ook is er een bijpassende slip verkrijgbaar in dezelfde speelse print. De slip is gemaakt van soepele microvezels waardoor deze zacht en rekbaar is. Voor maximaal draagcomfort, een nonchalante uitstraling en een vrij gevoel. 

Informatie
De Rosa Faia Twin Art is verkrijgbaar van cup B t/m H. Bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 50. Consumentenadviesprijs beha € 69,95. Ga voor verkooppunten naar www.rosafaia.com.

Over Rosa Faia
De naam Rosa Faia staat voor jonge lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort. Precies datgene voor de veeleisende vrouw. Rosa Faia is een merk van Anita Internationaal.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ROSA FAIA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl