Urban outdoor jacket, in optima forma

Nieuw: Haglöfs Grym Evo Jacket, robuust, technisch en duurzaam

De nieuwe Grym Evo jas van Haglöfs is een van de belangrijkste items uit de collectie van dit jaar. Een robuust en technisch, drielaags shell jacket waarmee je moeiteloos de meest ruige natuur verkent. Tegelijkertijd is de stijlvolle jas ook prima geschikt voor een wandeling door de stad of op de fiets naar het werk. Urban outdoor in optima forma.  

Het vitale ontwerp is winddicht, waterdicht en duurzaam. Dat laatste is te danken aan het materiaal waarmee de jas is ontworpen, Haglöfs’ eigen PROOFäECO, gemaakt van gerecyclede stoffen om een ultiem weerbestendige en ademende stof te creëren.

Voor intensief gebruik
De Grym Evo jas bestaat uit slimme details zoals ultrasoon gelaste naden die zorgen voor een combinatie van uitmuntende bescherming en draagcomfort tijdens de avontuurlijkste reizen. De uitvoering in de kleur Desert Yellow is wellicht het meest stylish. Een echt allround-item voor intensief gebruik.

Informatie
Het Grym Evo Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshopsin de kleuren Dune, True Black en Desert Yellow voor heren en True Black voor dames. De jas is verkrijgbaar vanaf maart 2019. Consumentenadviesprijs € 350.Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

ALLE PERSBERICHTEN VAN HAGLÖFS

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl