Handdoek van 12 gram

Sea to Summit Airlite Towel: de meest compacte reishanddoek en vederlicht

De nieuwe Airlite Towel van Sea to Summit is ultracompact, vederlicht, sneldrogend en erg hygiënisch. De reishanddoek van 36 x 84 cm (maat M) weegt slechts 12 gram. Opgevouwen past hij moeiteloos in de palm van je hand. De zijdezachte handdoek absorbeert meer dan drie keer zijn gewicht in water. Ideaal voor op reis, onderweg of in de sportschool. 

De Airlite Towel is gemaakt van ultrafijn geweven materiaal en is daardoor zeer klein op te vouwen. Het past in het bijgeleverde neopreen opbergzakje dat je makkelijk meeneemt in je rugzak, heuptas, sporttas of reistas. Dankzij een lus kun je het ook bevestigen aan je riem of de schouderband van je rugzak.

De innovatieve microvezel maakt de handdoek ijzersterk en tegelijk zijdezacht. Na gebruik is hij ook nog eens supersnel droog: uitwringen is voldoende. Verkrijgbaar in vier maten: S, M, L en XL. Sea to Summit ontwikkelt uitrusting die het buitenleven lichter, comfortabeler en prettiger maakt.

Informatie
De Sea to Summit Airlite Towel is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs maat M € 13,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Over Sea to Summit
Sea To Summit levert een complete uitrusting voor zelfs de meest extreme outdooravonturen. Met een focus op laag gewicht en volume zorgen de producten voor comfort wanneer je dat nodig hebt. Een breed assortiment met onder andere de populaire Sea To Summit Ultralight serie zorgt voor de geschikte uitrusting op het juiste moment. Het wereldmerk wordt in meer dan 60 landen verkocht.

ALLE PERSBERICHTEN VAN SEA TO SUMMIT

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl