Lieflijk, speels en verfijnd

De nieuwe Twin Art van Rosa Faia

De Twin Art beha is de all-time favorite binnen de Rosa Faia familie. Deze everyday basic heeft een nieuwe look gekregen en is lieflijk, verfijnd en comfortabel. Perfect voor een heerlijk voorjaar.

Het design is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: een zachte rosé tint en antraciet, beide voorzien van een sierlijk ontwerp. De subtiele penseelstrepen zorgen voor een jong en speels karakter. De glanzende paspelbandjes geven de Twin Art een liefdevolle afwerking.

Zacht op de huid
Deze beha ademt met de huid mee en dat zorgt voor een perfecte pasvorm. De dubbellaagse mouldings passen zich soepel aan iedere borstvorm aan. De Twin Art is nauwelijks voelbaar, zacht op de huid en onzichtbaar onder strakke kleding. Bij grotere maten zijn de schouderbandjes verstevigd en voorzien van een doorlopende cupsteun.

Ook is er een bijpassende slip verkrijgbaar in dezelfde speelse print. De slip is gemaakt van soepele microvezels waardoor deze zacht en rekbaar is. Voor maximaal draagcomfort, een nonchalante uitstraling en een vrij gevoel.

Informatie
De Rosa Faia Twin Art is verkrijgbaar van cup B t/m H. Bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 50. Consumentenadviesprijs beha € 69,95. Ga voor verkooppunten naar www.rosafaia.com.

Over Rosa Faia
De naam Rosa Faia staat voor jonge lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort. Precies datgene voor de veeleisende vrouw. Rosa Faia is een merk van Anita Internationaal.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ROSA FAIA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl